"Tussen de puinhopen wonen man, vrouw en drie kinderen, in een klein huisje- ... dat tevens dienst doet als diamantslijperij!" - Cauwenbergh, L.V.
"Tussen de puinhopen wonen man, vrouw en drie kinderen, in een klein huisje- ... dat tevens dienst doet als diamantslijperij!"