Nationale anti-apartheids manifestatie in Amsterdam. Allan Boesak spreekt de 50.000 demonstranten op het Museumplein toe - Brouwer de Koning, John
Nationale anti-apartheids manifestatie in Amsterdam. Allan Boesak spreekt de 50.000 demonstranten op het Museumplein toe.