Advies inzake consumentenopvoeding op scholen. Uitgebracht door de Commissie voor consumentenaangelegenheden [voorzitter C.W. Visser] aan de Ministers van Onderwijs en Wetenschappen, van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk, van Economische Zaken, en van Landbouw en Visserij (Sociaal-Economische Raad, 1977)
Uitgaven van de Sociaal-Economische Raad, 1977, no. 8, (juni).