Bezoek buitenland met een delegatie van o.a. gemeenteraadsleden van Amsterdam ca. 2000. Patijn eerste rij tweede van links
Bezoek buitenland met een delegatie van o.a. gemeenteraadsleden van Amsterdam ca. 2000. Patijn eerste rij tweede van links.