Bibliografie článkú z komunistického a pokrokového tisku v Československu. 1933-1938 (Matica slovenská, 1971)
Bibliografia článkov z komunistickej tlače v československu. 1918-1945, 2. Ústav marxismu-leninismu ÚV KSČ v Praze. 1: Česká část. Zprac. A. Ježek. Red. B. Pelikán. 604 s.