De Parisienne, gisteren en heden. - Gaston Deschamps, De terugkeer tot de Fransche cultuur. - André Beaunier, Een nieuw Frankrijk (Plon-Nourrit, 1915)
La Société des Conférences. La Revue Hebdomadaire.