Vade-mecum van den socialistischen propagandist. Wetgevende verkiezingen 1921. [Met voorw. van J. van Roosbroeck. Bijdrn van F. Dardenne, F. Elbers, L. de Brouckère, e.a.] ("Volksdrukkerij", 1921)
Belgische Werkliedenpartij. Algemeene Raad.