Z Dnia na Dzień . serwis informacyjny Regionalnego Komitetu Strajkowego NSZZ "Solidarność" Dolny Śląsk, no. 345, 1985 - [ed. committee] (RKS NSZZ "Solidarność" Dolny Śląsk, 1985)
Print run: 5000-45000 copies, special edition (April 1984) print run 100000 copies