Solidarność Dolnośląska . pismo Międzyzakładowego Komitetu Założycielskiego Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność" z siedzibą we Wrocławiu, 30 January 1981 - [ed. Stanisław Huskowski, Krzysztof Turkowski, Maciej Zięba] (MKZ NSZZ "Solidarność", 1981)
Print run: 10000 copies