14e Algemene volkstelling annex woningtelling 28 februari 1971 (Staatsuitgeverij, 1982)
Serie B. 4C:Beroepsbevolking, sociaal-economische structuur : voornaamste uitkomsten per gemeente. - 1982. - 70 p. : tabellen ; 30 cm