Stop apartheid...doet ons leven in vrijheid
Poster die in de tweede helft van de 80er jaren in verschillende plaatsen door onbekenden werd verkocht met onduidelijke bestemming van de opbrengst. AABN e.a. distantieerden zich publiekelijk van deze poster-verkoop.