Generaal de Bruijne bekijkt met de vertegenwoordigers van Rotterdam's Handel en Industrie de nieuwe schitterende trommen - Dussel, Wim
Generaal de Bruijne bekijkt met de vertegenwoordigers van Rotterdam's Handel en Industrie de nieuwe schitterende trommen.