Solidarność Ziemi Łódzkiej . biuletyn informacyjny Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność", no. 11, 1980 - Międzyzakładowy Komitet Założycielski Ziemi Łódzkiej, [ed. Małgorzata Bartyzel et al.] (NSZZ "Solidarność" MKZ Ziemi Łódzkiej, 1980)
Colophon: biuletyn informacyjny NSZZ "Solidarność" MKZ Ziemi Łódzkiej