Niezależność . pismo Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność" region Mazowsze, no. 19, 1981 - [ed. Marek Beylin et al.] (NSZZ "Solidarność" Region Mazowsze, 1981)
Print run: 23000-25000 copies