A parasztság Magyarországon a kapitalizmus korában 1849-1914. Tanulmányok. Szerk. és a bevezet. írta I. Szabó. [Közrem: J. Barabás, T. Hofer, A. Kiss és mások] (Akadémiai Kiadó, 1965)
Bibliogr. és mutatókkal. A Magyar Tudományos Akadémia Agrártörténeti Bizottságának kiadványai.