De eierendans, uitgevoerd door Theo. De eieren zijn de argumenten en opmerkingen van zijn tegenstanders - Hahn, Albert
Titel prent: De parlementaire eierendans : de eieren zijn de opmerkingen en argumenten van zijn tegenstanders.