Fabricage van gloeilampen. De insmelterij, waar de gemonteerde draadhouders in de gasballons worden gesmolten. Kopie van een foto in archief-Philips
Fabricage van gloeilampen. De insmelterij, waar de gemonteerde draadhouders in de gasballons worden gesmolten. Kopie van een foto in archief-Philips.