Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: Twee portretten. . Getekend voor het Zondagsblad van het Volk, niet gepubliceerd - Hahn, Albert (1903)
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: Twee portretten. Getekend voor het Zondagsblad van het Volk, niet gepubliceerd.