Na de gebedsdiensdienst is er voor iedereen een maaltijd in de Hindoestaanse tempel 'Shri Vishnu U Prashna' - Wallrafen, Hannes,
Na de gebedsdiensdienst is er voor iedereen een maaltijd in de Hindoestaanse tempel 'Shri Vishnu U Prashna'.