Landelijke regeling van loonen en aandere arbeidsvoorwaarden in den land- en tuinbouw. Vastgesteld [...] 1 September 1942. Regeling van loonen en andre arbeidsvoorwaarden in het bloemist-hoveniersbedrijf. Vastgesteld [...] 31 Juli 1942. Hoofdafdeling sociaal economische zaken [...] ("Werkend Volk", 1942)
Het Nederlandsche Arbeidsfront.