Actie tegen het aanstellen van een regeringscommissaris op de U.v.A.. Zijlstra: zittend, Loose: links, Cammelbeeck: rechts
Actie tegen het aanstellen van een regeringscommissaris op de U.v.A.. Zijlstra: zittend, Loose: links, Cammelbeeck: rechts.