Origineel in Frysk Letterkundich Museum en Dokumintaesjesintrum, Leeuwarden.Nienke van Hichtum is het pseud. van S. Troelstra Bokma de Boer
Origineel in Frysk Letterkundich Museum en Dokumintaesjesintrum, Leeuwarden.Nienke van Hichtum is het pseud. van S. Troelstra Bokma de Boer.