Vereenvoudiging uitvoering van de sociale verzekeringen (VNO, 1977)
Overdrukken van een reeks artikelen uit het weekblad van het Verbond van Nederlandse Ondernemingen "Onderneming" gevolgd door reacties à titre personel van een vijftal deskundigen.