Griekenland: achtergronden van een fascistische staatsgreep. Samenst. en vert. door S. Heisterkamp, N. Pelgrim e.a (Werkgroep Griekenland enz., 1969)
Met bibliogr. Uitgegeven naar aanleiding van het tweejarig bestaan van de fascistische dictatuur in Griekenland als informatieve grondslag voor [...] de demonstratie te Nijmegen op 18 en 19 April 1969.