De school : . De school : orgaan van de Afdeling Leeuwarden van de Algemene Bond van Onderwijzend Personeel (ABOP)
M.i.v. (1967) ondertiteld: Orgaan van de Afdeling Leeuwarden van de Algemene Bond van Onderwijzend Personeel (ABOP).