Herdenking van het 25-jarig overlijden van H. Gerhard met een demonstratie naar zijn graf op de Oude Wester begraafplaats. V.l.n.r.: P. Bink met vrouw, G.H. Pieters, (met vaandel Kapitein), S.J. Pothuis, J.G. van Kuykhof
Herdenking van het 25-jarig overlijden van H. Gerhard met een demonstratie naar zijn graf op de Oude Wester begraafplaats. V.l.n.r.: P. Bink met vrouw, G.H. Pieters, (met vaandel Kapitein), S.J. Pothuis, J.G. van Kuykhof.