List otwarty do członków i sympatyków NSZZ "Solidarność" . Głos Łodzi : pismo Regionalnej Komisji Wykonawczej NSZZ "Solidarność", no. 13, 1985 - Popiełuszko, Jerzy; Katarasiński, Jerzy; Lerski, Witold ([s.n.], 1985)
Creation and circulation: W 1989 r. published legally titled Głos Solidarności