Commentarennota op de contourennota. Voorlopig commentaar op de nota "Contouren van een toekomstig onderwijsbestel" van de bewindslieden van Onderwijs en Wetenschappen (Z.pl., 1976)
Raad van Nederlandse werkgeversbonden. Commissie onderwijszaken VNO/NCW.