Advies inzake de verlaging van de premie voor uitbreidingsinvesteringen in stimulerings- en herstructureringsgebieden. Uitgebracht aan de Minister van Economische Zaken (Sociaal-Economische Raad, 1969)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1969, no. 18.