Bevat foto's (679x) en korte filmpjes (14x) van: Congres Offensief, Rotterdam 1-2 oktober 2005 (11x); Zomerschool van het Comité voor een Arbeidersinternationale, Gent augustus 2005 (144x, 8x); demonstratie bij het uitzetcentrum Ter Apel, 5 juni 2005 (100x, 4x); demonstratie tegen Bush, Amsterdam 7 mei 2005 (82x); demonstratie tegen kabinetsbeleid, Den Haag 24 september 2005 (206x); actie in Groningen tegen vluchtelingenbeleid van Verdonk, 5 september 2009 (36x, 2x); vakbondsdemonstratie tegen de Bolkestein richtlijn, Brussel 19 maart 2005 (40x); Anti-racisme demonstratie in Amsterdam, 28 maart 2005 (60x) - Schelvis, Aldo (2005)
Bevat foto's (679x) en korte filmpjes (14x) van: Congres Offensief, Rotterdam 1-2 oktober 2005 (11x); Zomerschool van het Comité voor een Arbeidersinternationale, Gent augustus 2005 (144x, 8x); demonstratie bij het uitzetcentrum Ter Apel, 5 juni 2005 (100x, 4x); demonstratie tegen Bush, Amsterdam 7 mei 2005 (82x); demonstratie tegen kabinetsbeleid, Den Haag 24 september 2005 (206x); actie in Groningen tegen vluchtelingenbeleid van Verdonk, 5 september 2009 (36x, 2x); vakbondsdemonstratie tegen de Bolkestein richtlijn, Brussel 19 maart 2005 (40x); Anti-racisme demonstratie in Amsterdam, 28 maart 2005 (60x).