Leeuwarder courant. . Ljouwerter krante
Onder 'varia' wordt verstaan: stukken betreffende abonneeverwerving en advertentiewerving, bijzondere uitgaven, knipsels en overige documentatie. Ook verschenen als Leeuwarder saturdagse courant en Leeuwarder woensdagse courant, met afzonderlijke nummeringen. - (1811):no.1 - (1813):no.335 o.d.t.: Journal du département de la Frise (PM 4833). - Ook o.d.t.: Ljouwerter krante. Vanaf (1969):1/11 hierin opgenomen: Friese koerier... (PM 11145).