Geschiedkundig overzicht der ziekenverpleging in Nederland gedurende de laatste vijftig jaren (Z.pl., 1899)
Overgedrukt uit de "Catalogus der historisch-geneeskundige tentoonstelling te Amsterdam, Juli 1899"