Versiering van straat en plein / . Versiering van straat en wagen (Stichting voor Lichamelijke Opvoeding, Spel en Sport in het Jeugdwerk)
Omslagtitel: Versiering van straat en wagen. Voor de Werkgemeenschap voor Vernieuwing in Handenarbeid, in samenwerking met de Vereniging voor Handenarbeid.