Staande vierde van links Amelink, zesde van links Wind. Zittend tweede van links Verveld, vijfde van links De Ruiter, zesde van links Ekkel
Staande vierde van links Amelink, zesde van links Wind. Zittend tweede van links Verveld, vijfde van links De Ruiter, zesde van links Ekkel.