Advies inzake de Europese Groepering van economisch belang (EGEB) / . Europese rechtsvormen II (Raad voor het Midden- en Kleinbedrijf, 1972)
Tekst ook in Duits, Frans en Engels. Op de omslag: Europese rechtsvormen II.