Kopie van een foto afkomstig uit de collectie-Stork in het Rijksarchief Overijssel of de bedrijfsbibliotheek van Stork te Hengelo. De fabriekshal
Kopie van een foto afkomstig uit de collectie-Stork in het Rijksarchief Overijssel of de bedrijfsbibliotheek van Stork te Hengelo. De fabriekshal.