Republika Hrvatska i Domovinski rat 1990-1995 : dokumenti, knjiga 3 : Oružana pobuna Srba u Hrvatskoj i agresija oružanih snaga SFRJ i srpskih paravojnih postrojbi na Republiku Hrvatsku (siječanj-lipanj 1992) - urednik Mate Rupić. (Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskog rata, 2008)
Includes indexes, p. 575-600.