Op Volksvergadering van Oranje Vrijstaat werd besloten niet aan de kamerverkiezingen mee te doen. Van Bommel spreekt, rechts van hem Peters en Van Duyn
Op Volksvergadering van Oranje Vrijstaat werd besloten niet aan de kamerverkiezingen mee te doen. Van Bommel spreekt, rechts van hem Peters en Van Duyn.