Goniec Małopolski . no. 18, 1981 - Sekcja Informacji przy MKZ Małopolska NSZZ "Solidarność", [Robert Kaczmarek duty ed.] (Sekcja Informacji przy MKZ Małopolska, 1981)
Creation and circulation: In issue no. 34(1981) bibliography of Goniec Małopolski issues no. 8-33