Odnowa . biuletyn informacyjny NSZZ "Solidarność" Regionu Południowo-Wschodniego z siedzibą w Przemyślu : [pismo NSZZ "Solidarność" w Przemyślu], no. 13, 1981 - [ed. Stanisław R. Diabin et al.] (NSZZ "Solidarność", 1981)
Creation and circulation: In years 1980-1981: for trade-union internal use