Demonstratie naar de Irenehal tegen de regeringsplannen m.b.t. lonen en sociale zekerheid en tegen Bestek '81. Serie van 25 foto's
Demonstratie naar de Irenehal tegen de regeringsplannen m.b.t. lonen en sociale zekerheid en tegen Bestek '81. Serie van 25 foto's.