Nienke van Hichtum poseert voor haar kleinzoon Jelle Troelstra. Nienke van Hichtum is het pseud. van S. Troelstra Bokma de Boer
Nienke van Hichtum poseert voor haar kleinzoon Jelle Troelstra. Nienke van Hichtum is het pseud. van S. Troelstra Bokma de Boer.