Titel prent: De moderne rechter : bij het ministerie van Justitie zijn plannen in overweging om de uniformen der rechterlijke macht - Hahn, Albert
Titel prent: De moderne rechter : bij het ministerie van Justitie zijn plannen in overweging om de uniformen der rechterlijke macht...