Vrouwen van het AWC posten met borden bij het gebouw van het Arbeidsbureau. Tekst op achterzijde - Bennekom, Kors van,
Vrouwen van het AWC posten met borden bij het gebouw van het Arbeidsbureau. Tekst op achterzijde.