Regeling van loonen en andere arbeidsvoorwaarden in het melkinrichtingbedrijf. Vastgesteld door het college van rijksbemiddelaars 28 Augustus 1942 ("Werkend Volk", 1942)
Het Nederlandsche Arbeidsfront.