Advies inzake toepassing van de artikelen 5 en 15 van de wet wederverkoop van brood 1962. Uitgebracht aan de Staatssecretaris van Economische Zaken en de Minister van Landbouw en Visserij (Sociaal-Economische Raad, 1966)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1966, 9.