Interview Pauli met Lubbi n.a.v. de 100ste sterfdag van Marx over de sporen van Marx in de vakbeweging - Pauli, Henne.
Interview Pauli met Lubbi n.a.v. de 100ste sterfdag van Marx over de sporen van Marx in de vakbeweging.