In de cel van de Scheveningse strafgevangenis "Het Oranjehotel". V.l.n.r. boven: Nout, Hena, Herman ..., onder: Van Meel, Pieck en Tapper
In de cel van de Scheveningse strafgevangenis "Het Oranjehotel". V.l.n.r. boven: Nout, Hena, Herman ..., onder: Van Meel, Pieck en Tapper.