De oorspronkelijken. Studiën over vergelijkende volkenkunde. Naar het Fransch bew. door B.P. v.d. Voo. Dl. 2 (De Roode Bibliotheek)
Dl. 1 verschenen onder de titel: Over vergelijkende volkenkunde. [Door E. Reclus].