Tijdens de herdenking van het 57-jarig bestaan van de ANDB in het bondsgebouw. Voorzitter ADB (Antwerpen) spreekt - Wisman, Bram
Tijdens de herdenking van het 57-jarig bestaan van de ANDB in het bondsgebouw. Voorzitter ADB (Antwerpen) spreekt.